ITWatch

Legaltech-firma fastholder optimisme trods underskud: "Vi er en platform i heftig vækst"

Investeringer i udvikling af virksomheden og rekrutteringer får underskuddet til at vokse hos Openli, der før årsskiftet ændrede navn fra Legal Monster.

”Vi har fundamentet på plads. Så det, det går ud på for os, det er simpelthen bare at få fortalt verden om, hvad det er, vi laver,” siger Stine Mangor Tornmark, direktør i Openli. | Foto: PR

Et nyt forretningsben står nu for alvor plantet i jorden – og med det sigter legaltech-firmaet Openli mod at blive det foretrukne værktøj for virksomheder, der arbejder med privacy, compliance og it-sikkerhed.

”Vi har fundamentet på plads. Så det, det går ud på for os, det er simpelthen bare at få fortalt verden om, hvad det er, vi laver,” siger Stine Mangor Tornmark, direktør i Openli, i forbindelse med virksomhedens 2021-regnskab.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs