ITWatch

SAP-konsulenthus bliver opkøbt af samarbejdspartner

2BM får europæiske SOA People som ny medejer med 51 pct. af aktierne. Det skal bidrage til SOA Peoples mål om at blive en top 3 SAP software- og -serviceudbyder i Europa.

Lars Bork Dylander er adm. direktør i 2BM, som netop er blevet opkøbt af SOA People. | Foto: 2BM / PR

Med opkøbet af SAP-konsulenthuset 2BM vil SOA People sikre sig platform for vækst i Norden. Det skal være med til at få SOA People i top 3, når det gælder SAP software- og -serviceudbyder i Europa, og opnå en omsætning på 250 mio. euros, fremgår det af en pressemeddelelse.

SOA People overtager 51 pct. af det danske SAP-konsulenthus 2BM med tilhørende teknologier.

2BM og SOA People har i en årrække samarbejdet om softwareløsninger og har mange fælles kunder i nord- og vesteuropæiske lande. Derfor var opkøbet et logisk næste skridt for begge organisationer, ifølge meddelelsen.

Tilføjelsen af 2BM og de SAP software applikationer, som det danske SAP-hus har udviklet, slutter sig til SOA People’s portefølje af intellektuelle rettigheder, som omfatter softwareløsninger til kreditstyring, asset management, lagerstyring og værdistyringsplatform.

”Vi kender hinanden i forvejen, vi har arbejdet sammen, og det faktum, at vi tager et strategisk skridt sammen, er simpelthen det næste logiske trin i vores udvikling sammen,” siger Khalil Hodaibi, adm. direktør i SOA People Group i meddelelsen.

Også Lars Bork Dylander, adm. direktør, 2BM, fremhæver fordelene ved opkøbet.

”Bredden og dybden af SOA People’s SAP cloud-kapacitet sammen med SAP-integrerede softwareløsninger og paneuropæisk rækkevidde vil give vores kunder et mere omfattende udvalg af tjenester og innovative produkter. Vores kunder vil få fordel af en endnu større organisation af SAP-specialister med et enestående niveau af ekspertise og kundefokus,” siger Lars Bork Dylander, adm. direktør, 2BM, i meddelelsen.

SOA People har mere end 700 SAP-eksperter og 14 regionale kontorer i 6 lande.

SAP-hus gennemfører strategisk opkøb

2BM planlægger at børsnotere softwareselskab i 2022

Pandemien har effektiviseret SAP-hus

Mere fra ITWatch

Russisk svar på Google vil ud af landet

Internationale sanktioner har fået selskabet bag søgemaskinen Yandex til at ville trække sine forretninger ud af Rusland. Det er dog umiddelbart nemmere sagt end gjort.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs