ITWatch

Analysevirksomhed: Interessen for datadrevet produktion er i vækst

Den danske virksomhed Nicholaisen, der laver fabriks- og produktionsanalyser, oplever en øget interesse for datadrevet produktion.

Foto: Nicholaisen / PR

Igennem årene har den midtjyske virksomhed Nicholaisen haft flere større projekter i Sverige og Norge. Senest har virksomheden afsluttet et projekt for Bollebygds Emballage, der til næste år ser ind i en fordobling af omsætningen.

Nicholaisen rådgiver om investeringer i ny teknologi og maskiner og oplever en stigende interesse fra skandinaviske produktionsvirksomheder, der ønsker et databaseret grundlag for at investere i maskiner og teknologi.

Det gælder eksempelvis Bollebygds Emballage, hvis vækst ikke kan realiseres med det nuværende produktions-setup

”Derfor kommer til os for at få et overblik over deres produktion og en gennemgang af mulige løsninger fra forskellige leverandører, så de får investeret klogt, siger projektleder i Nicholaisen Kenneth Bech Sørensen i en pressemeddelelse og tilføjer:

”Et sådant samarbejde foregår helt lavpraktisk ved, at vi ved brug af OptiCloud, som er en softwareløsning fra vores søstervirksomhed OptiPeople, indsamler data om blandt andet oppetid og stopårsager. På den baggrund analyserer vi så hele produktionens eller fabrikkens effektivitet – og ikke blot én enkelt maskine, og så præsenterer vi forskellige, mulige løsninger, der kan løfte effektiviteten og kapaciteten.”

Shape Robotics indgår samarbejde med Samsung: Forventer overskud fremover

Rehab-robotselskab skifter rundt i bestyrelsen

Mere fra ITWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Kiloo viser igen ustadigt regnskab

Den danske spiludvikler Kiloo har gennem de seneste år fremvist svingende bruttofortjeneste. I 2021 er der med afskrivninger et stort fald på bundlinjen, der dog stadig er i plus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs