ITWatch

Softwarevirksomhed får Danmarks største ejendomsadministrator om bord

Softwarevirksomheden Yavica og ejendomsadministratoren Deas slår pjalterne sammen i et nyt partnerskab, hvor it-virksomheden skal levere en app, hvori boligejere blandt andet kan få kontakt til sin vicevært.

Foto: Yavica / PR

Den danskejede softwarevirksomhed Yavica får en ny partner ved sin side, efter Danmarks største ejendomsadministrator Deas ifølge Børsen har investeret ”et markant millionbeløb” i it-virksomheden.

Partnerskabet betyder, at boligejere, der skal i kontakt med en vicevært, se regninger eller en fraflytningsrapport, i fremtiden kan gøre det via en app udviklet af Yavica, hvori Deas kan kommunikere med lejerne i realtid.

“Det er selvfølgelig kæmpestort for os at vinde den største ejendomsadministrator herhjemme. Ud over at Deas har en god forretning, så er alle de nye skibe, som Rikke Lykke (adm. direktør i Deas, red.) sætter i søen, rigtig spændende. Det glæder os, at vi kan være med til at innovere i branchen,” siger Mads Pihl Sørensen, adm. direktør i Yavica, til Børsen.

Yavica beskæftiger omkring 50 ansatte i Danmark og knap 60 kontorer i udlandet, herunder Indien, Sverige, Østrig, Schweiz, Polen, Rumænien, England og USA.

Dansk software-selskab med vækstplaner hyrer direktør fra konkurrent

Softwareleverandør til ejendomsmarkedet vil ind i Danmark

Mere fra ITWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Kiloo viser igen ustadigt regnskab

Den danske spiludvikler Kiloo har gennem de seneste år fremvist svingende bruttofortjeneste. I 2021 er der med afskrivninger et stort fald på bundlinjen, der dog stadig er i plus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs