ITWatch

Twitter igen i nedtur - Musk kan komme med lavere bud

Twitters aktiekurs har taget endnu et dyk, mens Elon Musk lufter mulighed for et nyt og lavere bud på selskabet.

Foto: Dado Ruvic/REUTERS / X02714

Det sociale medie Twitter falder 7,9 pct. mandag til 37,51 dollar, efter en ny omgang armlægning med Tesla-stifteren, Elon Musk.

Mandag forlyder det, at Musk ikke vil afvise en handel til en lavere pris end de 54,20 dollar per aktie eller samlet set cirka 44 mia. dollar, han bød i starten af maj, for at få fingrene i det sociale medie.

Og på en konference mandag i Miami sagde Musk, at han regnede med at mere end 20 pct. af Twitter-profilerne var falske, skriver Bloomberg News.

I fredags satte Elon Musk sit køb af Twitter på pause, og henviste på Twitter til en artikel, der handler om, at Twitter har estimeret, at falske profiler udgør mindre end 5 pct. af de daglige brugere på mediet.

Han vil have detaljer, der kan understøtte beregninger, der viser, at falske profiler faktisk repræsenterer mindre end 5 pct. af brugerne.

Twitter-aktien rasler ned efter Musks købs-pause

Twitter falder efter Hindenburg ser risiko for Elon Musks budpris

Mere fra ITWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Kiloo viser igen ustadigt regnskab

Den danske spiludvikler Kiloo har gennem de seneste år fremvist svingende bruttofortjeneste. I 2021 er der med afskrivninger et stort fald på bundlinjen, der dog stadig er i plus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs