ITWatch

Trifork opjusterer forventningerne efter stærke takter

Softwarevirksomheden Trifork kom stærkt ud af første kvartal og opjusterer nu forventningerne til hele 2022.

Jørn Larsen er koncernchef for Trifork. | Foto: Thomas Bruun Funch

(opdateret)

En god driftsmæssig præstation samt en god strøm af nye eller forlængede ordrer i starten af året har fået Trifork til at se lysere på præstationen i hele 2022.

Derfor opjusteres forventningerne, så selskabet nu sigter efter en omsætning på 180-185 mio. euro mod tidligere ventet 175-180 mio. euro.

Samtidig ventes der nu et driftsresultatet før renter og skat (EBIT) på 16,5-19,0 mio. euro mod tidligere ventet 15,5-18,0 mio. euro.

”De opjusterede forventninger til 2022 er baseret på en øget operationel præstation og organisk vækst i vores Digital Health-forretning og en stærk indgang af nye eller fornyede rammeaftaler med eksisterende kunder,” skriver Trifork i en meddelelse mandag morgen.

Trifork holder også fast i sine forventninger på mellemlang sigt, der stadig lyder på en gennemsnitlig årlig omsætningsstigning på 15-25 pct. over en treårig periode - heraf en organisk vækst på 10-15 pct. i gennemsnit.

Trifork leverer solid organisk vækst

Trifork-selskab øger toplinjen – bundlinjen falder

Trifork-selskab vinder PFA som kunde

Mere fra ITWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Kiloo viser igen ustadigt regnskab

Den danske spiludvikler Kiloo har gennem de seneste år fremvist svingende bruttofortjeneste. I 2021 er der med afskrivninger et stort fald på bundlinjen, der dog stadig er i plus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs