ITWatch

Relate IT køber lille softwarespiller som led i satsning

I kamp med konkurrenter som Columbus og Navipartner vil Relate IT have bedre fat i detailhandlen. For den undergår en massiv digital omstilling, som selskabet vil have fat i og derfor køber Relate IT mindre spiller.

Simon Berthelsen, Managing Director hos RelateIT og XtensionIT | Foto: PR

Relate IT skruer op for sin satsning på it-løsninger til butikker og detailhandelskæder. Det sker med opkøbet af nichespilleren med det iørefaldende navn Ka-ching. Der er tale om en mindre spiller, der har udviklet en såkaldt mobil POS-løsning, der sørger for, at butikker har en softwareløsning, der forbinder kassen med lageret eller i pop-up-shops, så virksomhederne kan sælge deres fulde online-sortiment i selve butikken.

”Dette er et en lille del af vores meget store satsning på retail-markedet. For dette marked rummer en meget stor omstilling digitalt som vi vil være med på,” siger Simon Berthelsen, Managing Director hos RelateIT og XtensionIT. Det tilkøbte selskab kommer til at indgå i netop XtensionIT, der hører under moderselskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs