ITWatch

Peakon bliver i København efter amerikansk milliardopkøb

It-selskabet Peakon, der tidligere på året blev solgt til amerikanske Workday, har ingen planer om at forlade Danmark, skriver Børsen.

Arkivfoto. | Foto: Per Folkver/Politiken/Ritzau Scanpix

Peakon, der i januar blev solgt for 4,3 mia. kr. til amerikanske Workday, bliver i København fremover, hvor man fortsat vil have sit "primære kontor for udvikling og forskning", skriver Børsen.

Peakon, der producerer HR-software til blandt andet at måle og forbedre medarbejdernes trivsel, blev stiftet i 2014 og har i dag kontorer i en lang række lande. Selskabet har omkring 100 medarbejdere i København, men det tal skal vokse, og selskabet har ingen planer om at forlade Danmark trods det amerikanske opkøb, lyder det.

"Vi kommer til at ekspandere kontoret i København, og der bliver skabt mange nye job dér lige nu. Vi kan forvente en stor stigning i antal ansatte," siger Phil Chambers, medstifter og direktør i Peakon, til Børsen.

Peakon havde i sit seneste årsregnskab en omsætning på 122 mio. kr.

Timing var årsag til Peakon-succes

Dansk startup solgt for 4,3 mia. kr. til amerikansk it-selskab 

Mere fra ITWatch

Det "skræmmende" spionvåben Pegasus får Folketinget til at øge beskyttelsen

Fremmede magter har overvåget telefonerne hos toppolitikere og magtkritiske journalister ud over Europa. I Danmark advarer PET om, at ”visse politikere og embedsmænd er prioriterede mål” for aflytning, og Folketinget vil nu beskytte danske politikere mod et bestemt overvågningsprogram. Europa-Parlamentet er allerede gået i gang.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs