ITWatch

Systematic vil længere ud på hospitalsgangene med ny platform

Et samarbejde med virksomheden MedTrace får nu Systematic til at åbne for et helt nyt forretningsområde - billeddiagnostik, hvor Systematic har udviklet en platform, der blandt andet bruges i forbindelse med 3D-scanninger af hjerter og lunger. Nu vil Systematic bredt ud med platformen.

Foto: Medtrace PR

Aarhus-virksomheden Systematic, der blandt andet er kendt for at levere patientjournal-systemer til flere danske regioner, vil nu åbne et nyt forretningsområde, der samtidig skal bringe selskabets løsninger helt ud i behandlingen på de enkelte afdelinger.

Hidtil har selskabet ellers fokuseret på administrativ it til sundhedsområdet. Men et samarbejde med selskabet Medtrace om løsninger til billeddiagnostik, skal nu vokse op og blive et egentlig forretningsområde for Systematic.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Dansk AI-startup vil hente 150 mio. kr. til international vækst

Techbbq: Certainly oplever stor interesse fra udenlandske fonde, og nu er det op til direktør Henrik Fabrin at vælge, hvilken investor den danske startup skal gå med. "Al kapital er jo ikke den samme," siger han. Målet er at hente mindst 150 mio. kr. inden for det næste halve år og at lave en børsnotering om fem år.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs