ITWatch

Coops softwaresatsning overgår forventninger: Omsætning rammer trecifret millionbeløb på år ét

Lobyco – Coops digitale datterselskab – er godt på vej mod at indfri vigtige milepæle. Hos adm. direktør Jan Madsen ser man tilbage på et år, hvor en storstilet satsning med internationalt ambitioner ser ud til at give pote.

Da Jan Madsen tiltrådte som frontmand for Coops digitale satsning i efteråret, var det "et massivt indsatsområde" med "et kæmpe potentiale". Allerede i dag er det digitale spor dog over alt forventning, fortæller han. (ARKIV) | Foto: Sofie Mathiassen/Ritzau Scanpix

Midt i Vestegnens storkøbenhavnske motorvejsnet ligger Danmarks største dagligvarekoncern, Coop, som sin egen lille by.

Fikspunkterne er selvfølgelig hovedkontoret – hvortil ansatte under normale omstændigheder møder ind i rigt mål – og det store lager, hvorfra tusindvis af varer fragtes rundt i hele landet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs