ITWatch

Cbrain indleder nyt samarbejde som led i ekspansionsplaner

Cbrain indleder tysk samarbejde som led i strategi.

Foto: Cbrain/PR

Cbrain har indledt et samarbejde med Nortal i Tyskland, hvilket sker som led i bestræbelserne på at accelerere væksten.

"Cbrain forventer at kunne fastholde en pæn international vækst baseret på egne medarbejdere. Men samtidig ser Cbrain også en mulighed for at accelerere væksten yderligere gennem samarbejde med partnere, som kan understøtte udbredelse og implementering af dokumenthåndteringssystemet F2. Det er på denne baggrund, at Cbain nu har indledt et samarbejde med Nortal," skriver Cbrain i en meddelelse.

Cbrain fortæller, at Nortal har kontorer i Europa, USA og Mellemøsten, og at selskabet beskæftiger 1000 eksperter med speciale indenfor strategirådgivning og software.

Samtidig har Nortal gennem en lang række projekter for myndigheder dokumenteret sin styrke som leverandør til den offentlige sektor, og Nortal er dermed velpositioneret som samarbejdspartner for Cbrain, anføres det.

"I første omgang har Cbrain gennemført uddannelse og certificering af en gruppe af Nortals medarbejdere i Tyskland. Hermed kan Nortal understøtte arbejdet med at udbrede og implementere F2, både hos eksisterende og nye kunder på det tyske marked," skriver Cbrain.

Cbrain har gennem de sidste år udbygget sin position i Tyskland som leverandør til en af de største tyske myndigheder.

/ritzau/FINANS

Arkitekter leder efter AI-leverandører 

Milestone henter salgsdirektør fra HP 

 

Mere fra ITWatch

Dansk landechef for Oracle stopper

Det bliver et ryk opad for den danske landechef for Oracle, der fremover skal fokusere på østeuropa. Ingrid Mjøen har været hos Oracle i Danmark i små 17 år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs