ITWatch

Bestyrelsesformand: Ny NNIT-topchef skal have fokus på udlandet

Der skal sættes fuld knald på væksten uden for Danmarks grænser – og så skal NNIT skærpe sit fokus. Det er opgaverne til den kommende topchef for NNIT, forklarer bestyrelsesformand, Carsten Dilling.

Foto: Mik Eskestad

En helt usædvanligt lang periode som topchef fik torsdag sin afslutning, da NNIT meddelte, at topchef for NNIT gennem 14 år, Per Kogut, nu forlader posten og overlader den til svenske Pär Fors, der kommer fra it-virksomheden CGI Scandinavia.

Chefskiftet kommer efter en længere periode, hvor NNIT's aktiekurs er gået sydover efter flere dårllige nyheder om mindre omsætning fra hovedkunden, Novo Nordisk, generelt prispres og dernæst også tabet af den store kunde Pandora, der vinkede farvel til NNIT og goddag til indiske TCS i stedet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Fintech-selskab opkøber lønsystem

Ageras Group, der tidligere har købt selskaber som Billy og Tellow, har endnu en gang opkøbt en virksomhed, der har fokus på it-løsninger til SMV'er.

Nokia Danmark holder kursen

Det går stille og roligt derudaf for Nokias danske afdeling, der i 2020 klarede sig stort set som i 2019, dog med en lille tilbagegang. Det viser selskabets nyligt aflagte regnskab.

Anja Monrad får ny topstilling i Dell

Fremover skal danske Anja Monrad stå i spidsen for Dells forretning i Vesteuropa. Hun kommer fra en stilling som direktør for Øst- og Centraleuropa i samme selskab.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs