ITWatch

Legaltech-firma vil angribe advokatbranchen nedefra

De traditionelle advokathuse må klare de enestående sager, lyder det fra legaltech-firma, der ser et potentiale i områder med stor volumen.

Foto: Colourbox/1553154

Legaltech-firmaet Legal Desk vil vokse gennem de mere standardiserede opgaver som udarbejdelse af testamenter og oprettelse af en virksomhed og ser sig selv som en konkurrent til de små advokatkontorer, skriver Børsen.

Ifølge medstifter Simon Eklund er Legal Desk, der arbejder med dokumenthåndtering og automatiske formularer, interesseret i områder med stor volumen, som kan skaleres.

"Enten passer du ind i vores automatiserede model, eller også henviser vi dig til en traditionel adokat," siger han til Børsen og tilføjer, at selskabet aldrig kan få enestående sager til at hænge sammen økonomisk og derfor overlader dem til de tradationelle advokater.

Legal Desk blev stiftet af Simon Eklund og Anders Lyager Kaae for fire år siden. De havde en fortid som advokater i henholdsvis Kromann Reumert og Bech-Bruun og står nu i spidsen for et selskab med 15 ansatte.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie AdvokatWatch.)

Karnov Group udnævner ny topchef

Legaltech-virksomhed henter ny marketingchef med startup-erfaring 

Mere fra ITWatch

Teleminister afviser kritik af 5G-auktioner

3 og Telenor får ikke opbakning fra regeringen til deres kritik af de kommende frekvensauktioner. Ifølge teleminister Dan Jørgensen (S) står TDC ikke til at få en konkurrencefordel.

Nyt nederlag til kommuner får kritikken af SKI til at blusse op

SKI's rammeaftaler kan ikke bruges til komplekse indkøb som it-udbud, lyder det fra udbudsadvokat efter en ny kendelse fra Klagenævnet for Udbud. SKI understreger, at de fleste kunder er tilfredse med aftalerne og holder øje med, om indhold i kendelsen kan bruges konstruktivt fremover.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs