ITWatch

Proptech-selskab får millioner fra investorer

Ejendomsudvikleren Michael Mortensen er en af tre investorer, der har skudt et millionbeløb i proptech-virksomheden Resights. Virksomheden blev stiftet i sommer og har flere velkendte navne på kundelisten.

Michael Mortensen har grundlagt typehusfirmaerne Hybel og FM-Søkjær (senere Huscompagniet) og entreprenørkoncernen Casa. | Foto: Rune Aarestrup Pedersen/Ritzau Scanpix

Danske Resights, der står bag en ny platform for ejendomsdata, har fået en investering på 2,6 mio. kr. Det skriver proptech-virksomheden i en pressemeddelelse.

Investorerne er henholdsvis de to IT-iværksættere Kasper Kragelund og Jakob Brøgger-Mikkelsen samt ejendomsudvikleren Michael Mortensen, der har grundlagt typehusfirmaerne Hybel og FM-Søkjær (senere Huscompagniet) og entreprenørkoncernen Casa.

Sidstnævnte glæder sig over sin investering i Resights, som han kalder "et værktøj, som vi har manglet i årevis."

"De er nogle gæve gutter med store planer, og der er absolut ingen tvivl om, at Resights er fremtidens måde at finde investeringsejendomme og udviklingsgrunde," udtaler Michael Mortensen i pressemeddelelsen.

Resights blev officielt stiftet 16. juli 2020 og er siden vokset til 8 ansatte. Kundelisten tæller på nuværende tidspunkt navne som NPV, Wihlborgs, Deas Asset Management, RED Property Advisors, Nordanö og Bech-Bruun.

"Vi er mægtig glade for den store interesse fra branchen, og vi vil med investeringen fortsætte vores produktudvikling med raketfart ud fra vores kunders ønsker og ideer," udtaler Lars Horsbøl, direktør i Resights.

Legal Monster-direktør: "Der er kommet større opmærksomhed omkring branchen" 

It-startup henter 7,8 mio. kr. i ny investering 

Mere fra ITWatch

Investering skal gå til udvikling i nyt fintech-selskab

Det godt et år gamle fintech-selskab Anyday lukkede tidligere på ugen en investeringsrunde. Pengene skal primært gå til udvikling af virksomhedens betalingsløsning, Anyday Split. Resten skal bruges på markedsføring, fortæller direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs