ITWatch

Millionstøtte skal realisere IoT-virksomheds vækstplaner

Midler fra Vækstfonden og Innovationsfonden skal nu være med til at realisere IoT-virksomheden Aguardios planer om at udbrede sin sensorløsning til den almene boligsektor i Danmark. To boligforeninger har allerede bidt på.

Foto: Aguardio/PR

IoT-virksomheden Aguardio, der har udviklet et sensorsystem, der giver forbrugere mulighed for at tracke deres vandforbrug, vil med penge i ryggen fra Innovationsfonden og Vækstfonden nu ind på markedet i den almene boligsektor.

To almene boligselskaber - Boligselskabet Sjælland og Himmerland Boligforening - har allerede investeret i sensoren, der ifølge Aguardio selv kan nedbringe vand- og energiforbruget ved brusebade med 20 pct. ved at 'nudge' forbrugeren, lyder det i en meddelelse fra virksomheden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs