ITWatch

Utilfreds aktionær solgte ud: Tog stort tab på Columbus-aktier

Columbus' aktiekurs har udviklet sig skuffende i de sidste år af Thomas Honorés ledelse, fremhæver tidligere aktionær, der tog et tab på 400.000 kr. Han mener, at ledelsen med Ib Kunøe i front burde have informeret markedet bedre. Formanden afviser kritikken.

Foto: Jakob Skouboe Brandenhoff

Det har givet lommesmerter, hvis man har været aktionær i Columbus de seneste år. Aktiekursen er mere end halveret, og ifølge en nu tidligere aktionær har kommunikationen til aktiemarkedet været for dårlig.

"I dag ligger aktien og roder rundt i syv kr., og Columbus har ikke været ude og berolige aktiemarkedet," fremhæver den tidligere aktionær Christian Thrane, der i det daglige arbejder som buschauffør, men er på vej til at trække sig tilbage efter store gevinster på aktiemarkedet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs