Menupay skal jagte kapitalindsprøjtning

Restaurationsapp'en Menupay skal på jagt efter ny kapital, efter mål om break-even i 2019 er droppet.
Foto: Mark Makela/Reuters/Ritzau Scanpix
Foto: Mark Makela/Reuters/Ritzau Scanpix
Af Ritzau Finans

Menupay, der er en restaurant-app med betalings-, loyalitets- og rabatløsninger til virksomheder og deres medarbejdere, besluttede i slutningen af oktober at droppe selskabets målsætning om at opnå break-even i 2019 for i stedet at fokusere på at jagte vækst og internationale muligheder.

Det oplyser selskabet, der er noteret på Spotlight-børsen i Stockholm, mandag i en meddelelse.

Heri skriver selskabet, at det efter bestyrelsens vurdering er i en positiv trend med et fortsat voksende antal brugere, hvilket også betyder, at selskabet har flere indtægter.

"Virksomheden har på grund af ekspansionen været mere kapitalkrævende end ventet, og selskabet meddelte i slutningen af oktober, at målet om at opnå break-even i indeværende år udskydes for at fokusere på international og vækst," lyder det i meddelelsen.

John Lucas, der er partner i Lucas & Partners, skal hjælpe Menupay med at finde ny kapital.

"Vi er glade for at samarbejde med Menupay og ser frem til at bistå selskabet med finansiel rådgivning fremover. Jeg og Menupays ledelse er overbeviste om, at den kapital, vi skal ud og arbejde på at skaffe, kan hjælpe selskabet med en ny start i arbejdet med internationalisering og tilvækst," siger John Lucas.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også