ITWatch

Havnekoncern melder sig ind i Mærsks blockchain-platform

Den store canadiske havnekoncern Global Container Terminals har sluttet sig til Mærsk og IBM's blockchainplatform, som skal hjælpe med den digitale sporing af gods.

Foto: Pool / Reuters / Ritzau Scanpix

Torsdag fik Tradelens, der er blockchain-samarbejdet startet af Mærsk og IBM, endnu en skalp i bæltet, da Global Container Terminals (GTC) fra Canada meldte sig ind i samarbejdet.

Det skriver Tradelens i en meddelelse.

GTC ejer og driver fire store containerterminaler på Nordamerikas kyster. Terminalerne ligger således med to styk i Vancouver i Canada samt i New York og i New Jersey i USA.

"Da konkurrencen fra andre havne tager til, og kundernes krav intensiveres, er vi nødsaget til at aktivere enhver løsning for at øge fragthastigheden gennem vore terminaler og forbedre vores præstationer," siger Doron Grosman, adm. direktør i GTC, i pressemeddelelsen.

Tradelens skal hjælpe virksomheder med at flytte og spore gods digitalt på tværs af internationale grænser, og samtidig skal Tradelens give aktørerne mulighed for at dele information og samarbejde på tværs af leverandørkæden i shippingindustrien.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger