ITWatch

Simcorp-topchef træder ind som formand i startup med fokus på lønsoftware

Klaus Holse bliver ny bestyrelsesformand for startupselskabet Zenegy. Ambitionen er at vokse internationalt.

Simcorps topchef Klaus Holse bliver ny bestyrelsesformand i Zenegy. | Foto: PR/Zenegy

Den erfarne topchef Klaus Holse kan tilføje titlen som bestyrelsesformand i Zenegy til listen over sine poster.

Det oplyser startupselskabet i en pressemeddelelse.

Tilføjelsen af Simcorp-chefen skal hjælpe Zenegy til at skalere internationalt.

"Med et lønsystem, der fokuserer på brugeroplevelsen for den, der modtager løn, har Zenegy vendt op og ned på måden, man tænker lønsystem. Kombinationen af rig funktionalitet for både medarbejdere og virksomheder er ikke set før.  Zenegy har haft sit danske gennembrud og er langt mere end blot et simpelt lønprogram. Nu skal Zenegy skaleres internationalt, og der vil jeg gerne bidrage," udtaler Klaus Holse i meddelelsen.

Klaus Holse afløser Johannus Egholm Hansen på formandsposten i selskabet, der blev grundlagt i 2017 af E-conomics tidligere direktør Jes Tækker Stemann Brinch, og som har E-conomic-stifter Jacob Wandt som investor.

Tidligere på året blev Dansk Bank også en del af ejerkredsen, og efterfølgende har Zenegy investeret kraftigt i produktionsudviklingen.

"Vi har modnet vores produkt massivt siden Danske Bank kom ind og nu skal vi for alvor i gang med at bevæge os ud over Danmarks grænser og også sparke døre ind til de lidt større virksomheder. Det er hos de store virksomheder, der virkelig ligger en gevinst, bl.a. i form af vores HR-platform, og her spiller Klaus Holses erfaringer og strategiske indblik selvfølgelig en essentiel rolle," siger adm. direktør i Zenegy, Jes Tækker Stemann Brinch, i meddelelsen.

Startup udvider lønprogram med funktion til donationer  

Danske Bank skyder millionbeløb i tech-startup

Startup med E-conomic-stifter i ryggen indgår samarbejde med Tryg 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs