ITWatch

Simcorp-topchef træder ind som formand i startup med fokus på lønsoftware

Klaus Holse bliver ny bestyrelsesformand for startupselskabet Zenegy. Ambitionen er at vokse internationalt.

Simcorps topchef Klaus Holse bliver ny bestyrelsesformand i Zenegy. | Foto: PR/Zenegy

Den erfarne topchef Klaus Holse kan tilføje titlen som bestyrelsesformand i Zenegy til listen over sine poster.

Det oplyser startupselskabet i en pressemeddelelse.

Tilføjelsen af Simcorp-chefen skal hjælpe Zenegy til at skalere internationalt.

"Med et lønsystem, der fokuserer på brugeroplevelsen for den, der modtager løn, har Zenegy vendt op og ned på måden, man tænker lønsystem. Kombinationen af rig funktionalitet for både medarbejdere og virksomheder er ikke set før.  Zenegy har haft sit danske gennembrud og er langt mere end blot et simpelt lønprogram. Nu skal Zenegy skaleres internationalt, og der vil jeg gerne bidrage," udtaler Klaus Holse i meddelelsen.

Klaus Holse afløser Johannus Egholm Hansen på formandsposten i selskabet, der blev grundlagt i 2017 af E-conomics tidligere direktør Jes Tækker Stemann Brinch, og som har E-conomic-stifter Jacob Wandt som investor.

Tidligere på året blev Dansk Bank også en del af ejerkredsen, og efterfølgende har Zenegy investeret kraftigt i produktionsudviklingen.

"Vi har modnet vores produkt massivt siden Danske Bank kom ind og nu skal vi for alvor i gang med at bevæge os ud over Danmarks grænser og også sparke døre ind til de lidt større virksomheder. Det er hos de store virksomheder, der virkelig ligger en gevinst, bl.a. i form af vores HR-platform, og her spiller Klaus Holses erfaringer og strategiske indblik selvfølgelig en essentiel rolle," siger adm. direktør i Zenegy, Jes Tækker Stemann Brinch, i meddelelsen.

Startup udvider lønprogram med funktion til donationer  

Danske Bank skyder millionbeløb i tech-startup

Startup med E-conomic-stifter i ryggen indgår samarbejde med Tryg 

Mere fra ITWatch

Cisco registrerer ny pro-forma direktør

Den fratrådte Cisco-direktør Carsten Videkrantz har i længere tid stået som aktiv direktør i CVR-registeret, men nu er der ifølge registeret en ny mand i spidsen for virksomheden. Overfor ITWatch understreger Cisco, at den nye direktør er midlertidig.

Telenor fylder rundt: Spår store forandringer i fremtiden

I dag er det 30 år siden, at det daværende Sonofon slog dørene op. Undervejs har der været heftig turbulens og forandringer - men fremtiden tilhører mobilbranchen, slår topchef Lars Thomsen fast i dette fødselsdagsinterview, hvor han samtidig kommer med en vild forudsigelse for 5G.

It-selskab i udbrud: Omsætningen stikker af

Advania oplevede i 2021 en omsætningsvækst på 60 pct. fra året før, og på bundlinjen kan det også ses, hvor resultatet ender på næsten 13 mio. kr. mod 1,4 mio. kr. året før.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs