ITWatch

Opdatering af Sundhedsplatformen stødte kun på små bump på vejen

It-løsningen slap helskindet igennem en 17 timer lang opdatering i løbet af weekenden. Den opdaterede udgave skal give mulighed for en række nye funktioner.

Jens Dresling/Ritzau/
Foto: Jens Dresling/Ritzau/

Lørdag var it-systemet Sundhedsplatformen igennem en større opdatering. Den varede 17 timer, og ifølge Overlægeforeningen og Region Sjælland resulterede den kun i mindre problemer.

Det skriver Berlingske.

"Vi var forberedt på situationen, og der har været små bump på vejen, men alt i alt er det gået godt. Jeg var selv ude at gå en runde i flere forskellige afdelinger, og der har heller ikke været problemer i akutmodtagelsen. Vi havde sørget for at sætte mere mandskab på vagtplanen," siger Leif Panduro Jensen, koncerndirektør for Region Sjælland til Berlingske.

Den opdaterede udgave af Sundhedsplatformen, som nu er i brug i Region Hovedstaden og Region Sjælland, betyder, at det nu blandt andet er muligt at bestille røntgen gennem it-løsningen.

Derudover skal opdateringen give personalet et bedre overblik over den medicin, som patienter modtager fra sygehuset såvel som deres praktiserende læge.

Største it-opgradering i 25 år: I nat opdateres sygehusenes sundhedssystem

Sundhedsdatastyrelsen sender ny cloud-baseret platform på gaden

LA: Hæstorp vildleder om Sundhedsplatformen

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger