ITWatch

Opdatering af Sundhedsplatformen stødte kun på små bump på vejen

It-løsningen slap helskindet igennem en 17 timer lang opdatering i løbet af weekenden. Den opdaterede udgave skal give mulighed for en række nye funktioner.

Foto: Jens Dresling/Ritzau/

Lørdag var it-systemet Sundhedsplatformen igennem en større opdatering. Den varede 17 timer, og ifølge Overlægeforeningen og Region Sjælland resulterede den kun i mindre problemer.

Det skriver Berlingske.

"Vi var forberedt på situationen, og der har været små bump på vejen, men alt i alt er det gået godt. Jeg var selv ude at gå en runde i flere forskellige afdelinger, og der har heller ikke været problemer i akutmodtagelsen. Vi havde sørget for at sætte mere mandskab på vagtplanen," siger Leif Panduro Jensen, koncerndirektør for Region Sjælland til Berlingske. 

Den opdaterede udgave af Sundhedsplatformen, som nu er i brug i Region Hovedstaden og Region Sjælland, betyder, at det nu blandt andet er muligt at bestille røntgen gennem it-løsningen.

Derudover skal opdateringen give personalet et bedre overblik over den medicin, som patienter modtager fra sygehuset såvel som deres praktiserende læge.

Største it-opgradering i 25 år: I nat opdateres sygehusenes sundhedssystem 

Sundhedsdatastyrelsen sender ny cloud-baseret platform på gaden 

LA: Hæstorp vildleder om Sundhedsplatformen 

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs