ITWatch

Kammeradvokaten lancerer ny digital sagsplatform

Mere transparens og mulighed for at følge sager tættere får nu Kammeradvokaten til at lancere en ny digital platform målrettet særligt rådgvnings- og retssager. Med den nye platform bliver det blandt andet muligt for klienter at følge med i salærer.

Foto: Colourbox

En ny digital platform fra Kammeradvokaten skal give større overblik - herunder også økonomisk - i forbindelse med især retssager. Det fremgår af en nyhed på advokatfirmaets hjemmeside.

Platformen, der har fået navnet Caseview.dk, skal give kunder et bedre overblik over sager, så de løbende kan følge med i status på en given sag - herunder også et økonomisk øjebliksbillede ved enten en vundet eller tabt sag. Det bliver også muligt at følge med i budget og forbrug, så der løbende er et overblik over salær. Derudover vil den nye platform også samle sagens vigtigste dokumenter, procesrisiko samt advokater på sagen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs