ITWatch

Dansk it-virksomhed indgår aftale med leverandør af kampfly

Mindre dansk it-virksomhed har indgået samarbejde med en af verdens førende forsvarsvirksomheder. Virksomheden forventer, at samarbejdet kan fordoble både omsætning og antallet af medarbejdere, skriver Børsen.

Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

Den danske it-virksomhed Bridgeit har indgået et femårigt samarbejde med den amerikanske forsvarsvirksomhed Lockheed Martin, skriver Børsen.

Bridgeit skal levere en mobil platform til det amerikanske selskab, der blandt andet står for næste generation af kampfly til det danske forsvar.

Ifølge Frank Bill, der er forsvars- og sikkerhedspolitisk chef i Dansk Industri, kan det nye samarbejde være med til at "åbne døre for salg til andre internationale virksomheder."

"Lockheed Martin er bare en vej ind på det amerikanske marked for at kunne opbygge en større skala. Vores ambition er at lave den førende engagementsplatform, som kan gøre folks hverdag lettere," siger Søren Bolvig, partner i Bridgeit og ansvarlig for salg og finans, til Børsen.

Bridgeit har i dag 30 ansatte og en omsætning på 15 mio. kr. Selskabet forventer, at både antallet af medarbejdere og omsætningen fordobles som følge af samarbejdet med Lockheed Martin.

Danske it-folk sendes til Irak for at holde IS nede 

Spiontjeneste er presset af it-udfordringer i forsvaret

Dansk firma skal hjælpe USA's militær i kamp mod droner 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs