ITWatch

NNIT samarbejder med amerikanere om cloud-løsning

NNIT indgår partnerskab med leverandør af valideringssoftware. Den cloudbaserede løsning skal gøre det nemmere for lifescience-virksomheder at håndtere validering elektronisk.

Foto: PR/NNIT

It-selskabet NNIT har indgået et partnerskab med en amerikansk virksomhed, Valgenesis, om at tilbyde cloudbaserede softwareløsninger til medicinal- og biotekbranchen.

"Med det automatiserede system kan medicinalvirksomheder sige farvel til papir og fjerne den ineffektivitet, der tynger it-valideringsprocesser i dag," skriver NNIT i en pressemeddelelse.

"Det baner vejen for stringent opfyldelse af lovgivningsmæssige krav, hjælper med at adressere bekymringer angående dataintegritet, medfører forbedret konsistens og mindsker tidsforbruget signifikant," fortsætter virksomheden.

NNIT skal integrere Valgenesis' software i sin produktpakke. I forvejen har de samarbejdet på det amerikanske marked, oplyser NNIT.

ritzau/FINANS

Nordea: Anbefaling af NNIT løftes til "hold" fra "sælg" 

NNIT's venligtsindede hacker: It-sikkerhed er blevet en del af hverdagen 

Mere fra ITWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs