ITWatch

Cbrain etablerer sig i de Forenede Arabiske Emirater

Det danske softwareselskab Cbrain fortsætter ekspanderingen på udenlandske markeder og opretter sig nu som juridisk enhed i de Forenede Arabiske Emirater.

Adm. direktør i Cbrain, Per Tejs Knudsen. | Foto: PR/Cbrain

Softwareselskabet Cbrain er blevet registreret som juridisk enhed i den nye Sharjah Research Technology and Innovation Park, der ligger i emiratet Sharjah i de Forenede Arabiske Emirater.

Det oplyser selskabet i en fondsbørsmeddelelse.

Sharjah udvikler i samarbejde med universiteterne i emiratet Sharjah Research Technology and Innovation Park, som kaldes for en "frizone". Cbrain er det første selskab, der er registreret i den nye frizone.

Ved at etablere cBrain FZE i den nye frizone er det nu muligt at tilbyde cBrains F2 software, best practice-metoder og relaterede services til den offentlige sektor på tværs af de Forenede Arabiske Emirater.

"Cbrain noterer, at myndighederne i de Forenede Arabiske Emirater har stor fokus på digitalisering af interne processer og offentlige services," skriver selskabet i meddelelsen.

Cbrain oplyser også, at det med etableringen nu er muligt at tilbyde F2-software og relaterede services til den offentlige sektor på tværs af de Forenede Arabiske Emirater.

/ritzau/FINANS

Cbrain venter fordobling af eksporten i 2018

Cbrain får tredje ordre i Tyskland men fastholder forventninger til året

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs