ITWatch

Cbrain etablerer sig i de Forenede Arabiske Emirater

Det danske softwareselskab Cbrain fortsætter ekspanderingen på udenlandske markeder og opretter sig nu som juridisk enhed i de Forenede Arabiske Emirater.

Adm. direktør i Cbrain, Per Tejs Knudsen. | Foto: PR/Cbrain

Softwareselskabet Cbrain er blevet registreret som juridisk enhed i den nye Sharjah Research Technology and Innovation Park, der ligger i emiratet Sharjah i de Forenede Arabiske Emirater.

Det oplyser selskabet i en fondsbørsmeddelelse.

Sharjah udvikler i samarbejde med universiteterne i emiratet Sharjah Research Technology and Innovation Park, som kaldes for en "frizone". Cbrain er det første selskab, der er registreret i den nye frizone.

Ved at etablere cBrain FZE i den nye frizone er det nu muligt at tilbyde cBrains F2 software, best practice-metoder og relaterede services til den offentlige sektor på tværs af de Forenede Arabiske Emirater.

"Cbrain noterer, at myndighederne i de Forenede Arabiske Emirater har stor fokus på digitalisering af interne processer og offentlige services," skriver selskabet i meddelelsen.

Cbrain oplyser også, at det med etableringen nu er muligt at tilbyde F2-software og relaterede services til den offentlige sektor på tværs af de Forenede Arabiske Emirater.

/ritzau/FINANS

Cbrain venter fordobling af eksporten i 2018

Cbrain får tredje ordre i Tyskland men fastholder forventninger til året

Mere fra ITWatch

EY køber tech-rådgiver

Rådgivningsfirma bliver opslugt af EY Danmark, der vil ”styrke kvaliteten af M&A-rådgivning”. Det opkøbte firma med 20 rådgivere har fokus på køb og salg af teknologivirksomheder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs