ITWatch

Rengøringshjælpere går efter tocifrede millioner på børsnotering

Den danske rengøringsplatform Happy Helper har udsendt prospektet forud for selskabets kommende børsnotering. Målet lyder på et større tocifret millionbeløb.

Happy Helpers stiftere Jesper Brok-Jørgensen (tv), Dennis Forchhammer (midt) og Adam Sebastian Sheikh Hjorth (th). | Foto: JP

Rengøringsplatformen Happy Helper venter at hente op mod 42 mio. kr. på selskabets forestående børsnotering. Udbudskursen ligger på 16 kr. pr. aktie og med mellem 2,375 og 2,625 mio. aktier i udbud ender værdiansættelsen på mellem 118 og 122 mio. kr.

Det skriver Børsen.

"Prisen afspejler jo de vækstforventninger og de ambitioner, selskabet har. Det er et godt spørgsmål, om investorerne har investeringstålmodighed til at vente de her år, eller om de bliver trætte på halvvejen," siger investeringsøkonom fra Nordnet Per Hansen.

Han henviser til, at selskabet i indeværende regnskabsår forventer et underskud før skat på mellem 10,6-12,6 mio. kr. og først forventer at tjene penge i regnskabsåret 2020.

Indtil nu har 52 investorer meldt deres interesse i aktien. Der er dermed givet forhåndstilsagn om at købe 840.000 aktier svarende til 35 pct. og 13,5 mio. kr.

Rengørings-app går på First North i jagten på millioner 

Iværksætter vil gøre op med virksomheders papirnusseri 

Happy Helper om sin platforms-model: "Vi er det omvendte af Uber" 

Digital rengøringsplatform skal børsnoteres på First North 

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs