ITWatch

Mette Lykkes nye projekt vokser med raketfart

Efter Endomondo-stifteren Mette Lykkes indtog som direktør for madspilds-appen Too Good To Go er medarbejderstaben femdoblet, og målet er at fortsætte de høje vækstrater.

Madspilds-appen Too Good To Go vokser voldsomt for tiden. Siden selskabet i slutningen af april satte Endomondo-stifteren Mette Lykke ved roret er medarbejderstaben vokset fra 20 til 100 ansatte, og vil ikke blive overrasket, hvis man i løbet af 2018 føjer 50 til det tal.

Det skriver Børsen.

Mette Lykke pointerer overfor Børsen, at væksten i Too Good To Go er større end i hendes hidtidige projekt Endomondo. I de første par måneder af hendes tid som leder af virksomheden har Mette Lykke dog primært lukket markeder, skåret til og fokuseret, så man i dag fokuserer på seks lande inklusiv det danske marked. Det betyder samtidig, at selskabet endnu ikke har realiseret et overskud, hvilket dog ikke ikke skræmmer direktøren.

"Hvis vi ikke gav underskud, ville jeg nok ikke have noget job," lyder det fra Mette Lykke med henvisning til at selskabet i 2016 havde et mindre underskud på 10.000 kr., mens man for 2017 venter at ende på et underskud på "et væsentligt millionbeløb."

It-profiler kaster sig ud i vegetarisk investeringseventyr 

Dansk startup i kamp om gigantisk kontrakt med det britiske sundhedsvæsen 

Iværksætteren Mette Lykke og Too Good To Go scorer stor hotelkæde 

DI Digital håber regeringen lykkes med digitaliseringen af landets love 

Mere fra ITWatch

Klumme: ESG gør en forskel men det skal dokumenteres

Efter en lang rejse er ESG trådt ind på direktionsgangen som en væsentlig del af hele forretningsstrategien og ikke mindst IT-strategien. Det er nødvendigt, for ESG kan virkelig gøre en forskel for forretningen og for miljøet, og IT er nøglen, skriver Kenneth Hallingskov fra WaveAccess i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs