ITWatch

Cbrain skruer op for overskudsprognosen

Softwareselskab hæver forventningerne til sig selv for hele året.

Cbrain kommer til at tjene mere i 2017, end selskabet hidtil havde stillet i udsigt. Det løfter stemningen om aktien.

Cbrain regner nu med, at mellem 10 og 12 pct. af omsætningen slår igennem som overskud før skat. Tidligere lød prognosen kun på 5 til 10 pct.

Omsætningen ventes fortsat at vokse med mellem 10 og 15 pct. i forhold til 2016, oplyser Cbrain. Det er en gentagelse af de tidligere forventninger. Cbrain kom i første omgang til at oplyse "5 til 10 pct." i omsætningsvækst, men har i en senere fondsbørsmeddelelse rettet den formulering.

I 2016 opnåede Cbrain et resultat før skat på 10,9 mio. kr. ud af en omsætning på 71,8 mio. kr. svarende til en overskudsgrad på lige over 15 pct.

Cbrain-aktien stiger 7,2 pct. oven på nyheden til 37,30 kr. per aktie. Det har dog fortsat været et sløjt år på børsen for selskabet, der startede året i 55,50 kr. og siden er faldet med knap en tredjedel i kurs.

/ritzau/FINANS

Cbrain gør op med unikke it-løsninger til det offentlige 

Cbrain er i fremgang og skruer op for konsulenterne 

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs