ITWatch

It-selskab henter rekordomsætning på administration

Det danske it-selskab Ordrestyring.dk, henter tocifret millionomsætning på at tilbyde administrative it-løsninger til håndværkere. Selskabet er allerede til stede i det svenske og planlægger nu en norsk ekspansion.

Foto: /ritzau/Mathias Christensen/

It-selskabet Ordrestyring.dk leverer en rekordomsætning på 25 mio. kr. for regnskabsåret 2016/2017, en stigning på 79 pct. sammenlignet med året før, og har efter seks år i markedet godt 9000 kunder koblet på selskabets digitale administrationssystem.

Det skriver Ritzau Finans.

Selskabets webbaserede administrationssystem henvender sig primært til håndværkere, hvor man automatiserer store dele af de administrative arbejde. Ordrestyring.dk er i dag til stede på både det danske og svenske marked, hvor man favner omkring 30 brancher, men forventer i 2018 at sætte yderligere tryk på den svenske forretning og samtidig ekspandere til Norge.

Adm. direktør i Ordrestyring.dk, Carsten Schou Rasmussen, vil dog ikke kommentere på, om selskabet planlægger at ekspandere udenfor Skandinavien.

"Vi kigger på nogle forskellige lande, men jeg kan ikke sige hvilke. Når det er sagt, så er vi også stadig en lille organisation med kun 30 mand, så vi skal også passe på, at det ikke går for stærkt. Vi ønsker kun at gøre tingene helhjertet," understreger Carsten Schou Rasmussen overfor Ritzau Finans.

Den digitale førstemand på Folkemødet: Vi skal kunne stole på leverandørerne  

EG's nye håndværkersatsning skal sætte turbo på væksten 

Fynske robotter vil på børsen i Sverige 

Dansk IoT-selskab: Goldman Sachs åbner døre for os hos internationale kunder 

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs