ITWatch

It-selskab henter rekordomsætning på administration

Det danske it-selskab Ordrestyring.dk, henter tocifret millionomsætning på at tilbyde administrative it-løsninger til håndværkere. Selskabet er allerede til stede i det svenske og planlægger nu en norsk ekspansion.

Foto: /ritzau/Mathias Christensen/

It-selskabet Ordrestyring.dk leverer en rekordomsætning på 25 mio. kr. for regnskabsåret 2016/2017, en stigning på 79 pct. sammenlignet med året før, og har efter seks år i markedet godt 9000 kunder koblet på selskabets digitale administrationssystem.

Det skriver Ritzau Finans.

Selskabets webbaserede administrationssystem henvender sig primært til håndværkere, hvor man automatiserer store dele af de administrative arbejde. Ordrestyring.dk er i dag til stede på både det danske og svenske marked, hvor man favner omkring 30 brancher, men forventer i 2018 at sætte yderligere tryk på den svenske forretning og samtidig ekspandere til Norge.

Adm. direktør i Ordrestyring.dk, Carsten Schou Rasmussen, vil dog ikke kommentere på, om selskabet planlægger at ekspandere udenfor Skandinavien.

"Vi kigger på nogle forskellige lande, men jeg kan ikke sige hvilke. Når det er sagt, så er vi også stadig en lille organisation med kun 30 mand, så vi skal også passe på, at det ikke går for stærkt. Vi ønsker kun at gøre tingene helhjertet," understreger Carsten Schou Rasmussen overfor Ritzau Finans.

Den digitale førstemand på Folkemødet: Vi skal kunne stole på leverandørerne

EG's nye håndværkersatsning skal sætte turbo på væksten

Fynske robotter vil på børsen i Sverige

Dansk IoT-selskab: Goldman Sachs åbner døre for os hos internationale kunder

Forsiden lige nu

Advokat om vild TDC-sag: Det er ikke en hverdagstransaktion

Flere danske advokatfirmaer har været involveret i hele TDC-forløbet med først MTG og bagefter investorkonsortiet med de danske pensionskasser. Sagen har på flere punkter været usædvanlig, lyder det fra de involverede advokatvirksomheder.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger