ITWatch

Ageras gør klar til at udfordre Dinero

Otte måneder efter Martin Thorborg solgte sin andel af Ageras til en arabisk kapitalfond, er portalen klar til at rykke ud i overhalingsbanen. Martin Thorborgs Dinero er en af de virksomheder, Ageras planlægger på at gøre rangen stridig.

Rico Andersen, medstifter og adm. direktør for Ageras. | Foto: Joachim Ladefoged/Jyllands-Posten

Indtil Martin Thorborg solgte sin andel af Ageras i marts, holdt en interessekonflikt med et af serieiværksætterens andre firmaer Ageras tilbage. Men med den arabiske kapitalfond Investcorp i ryggen, skruer adm. direktør og medstifter Rico Andersen nu op for ambitionerne, skriver Børsen.

Agereas skal udvikles fra en platform, der matcher advokater, revisorer og bogholdere med kunder gennem sin tre-tilbud-model, til at være en markedsplads, hvor kunderne også kan finde et lønprogram, en digital signatur – eller et regnskabsprogram, som er præcis det, Martin Thorborgs Dinero laver.

"Der var en interessekonflikt før, for Thorborg havde også Dinero. Og tro det eller lad være, men vi lærte faktisk aldrig at arbejde sammen. Vi så nok egentlig mest hinanden som konkurrenter. Og efter at de to ting er blevet splittet, har Ageras mulighed for at udnytte det potentiale, vi har," siger Rico Andersen til Børsen.

Ambitionen er at nå en virksomhedsstørrelse på 500-600 ansatte over en kort årrække – og at vokse til en milliardforretning fra en omsætning, der lød på 37 mio. kr. i 2016. Ageras havde i 2016 et underskud på 9 mio. kr.

It-selskabet Ageras droppede planerne om at blive børsnoteret i Danmark

Martin Thorborg "kan ikke lade være" med at stifte nye virksomheder

Hårdt forhandlingsforløb forud for Dinero-handel

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs