ITWatch

Branchesoftware

Dansk AI-startup vil hente 150 mio. kr. til international vækst

Techbbq: Certainly oplever stor interesse fra udenlandske fonde, og nu er det op til direktør Henrik Fabrin at vælge, hvilken investor den danske startup skal gå med. "Al kapital er jo ikke den samme," siger han. Målet er at hente mindst 150 mio. kr. inden for det næste halve år og at lave en børsnotering om fem år.

KMD-selskab skifter ud på direktørposten

Datterselskabet Edlund får ny adm. direktør, efter hidtidig topchef Gert Bendsen skifter til en ny strategisk rolle hos ejeren KMD. Den nye direktør for Edlund er fundet internt i KMD-koncernen.

Uddannet historiker og tech-iværksætter brænder for at hjælpe børn og unge

MIN KARRIEREVEJ: Selvom hun oprindeligt havde en plan om at arbejde på et museum, endte Louise Herping Ellegaard i en helt anden boldgade. Hun er i dag direktør og medstifter af psykolog-appen Myinnerme, der hjælper børn og unge, som har det svært. Hun har nemlig altid haft et "sweet spot" for den målgruppe, siger hun til ITWatch.

Systematic vil længere ud på hospitalsgangene med ny platform

Et samarbejde med virksomheden MedTrace får nu Systematic til at åbne for et helt nyt forretningsområde - billeddiagnostik, hvor Systematic har udviklet en platform, der blandt andet bruges i forbindelse med 3D-scanninger af hjerter og lunger. Nu vil Systematic bredt ud med platformen.

Google anker fransk milliardbøde

I juli blev Google idømt en bøde på 500 mio. euro for at ignorere en lov, der har til formål at sikre ordenlig forhold for medier, som Google bringer uddrag af arikler fra. Nu anker de.

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs