ITWatch

Branchesoftware

Napatech tager konsekvens af skift i kunders markeder

Napatech er afhængige af, at kunderne køber på bestemte tidspunkter, men i den seneste tid er der sket et skifte i kundernes markeder, der har resulteret i flere udskydelser af store projekter hos virksomheden. Nu tager Napatech konsekvensen.

Adform vil være markedsledende på verdensplan

Det danske softwareselskab Adform præsenterer mandag deres planer for en kommende børsnotering. Selskabet forventer at hente 750 mio. kr., hvilket skal sikre virksomhedens vækstplan, som byder på 'mere af det samme'.

Klumme: Kunderne foretrækker selvbetjening

De kommende år vil flere kundehenvendelser blive løst ved hjælp af selvbetjening. Det stiller krav til virksomhederne om at skifte deres gamle legacy-systemer ud, skriver Benjamin Keyser fra Zendesk i denne klumme.

Tech-iværksættere udfordrer advokatbranchen

Erhvervslivet er ramt af en iværksætterbølge, hvor unge virksomheder med teknologiske landvindinger udfordrer den etablerede branche. Legaltech er nyt fokus og tydeliggør, at også advokaterne må forvente øget konkurrence.

Danske softwareselskaber fusionerer

To danske softwareselskaber, der begge har lavet forskellige styringsværktøjer, fusionerer, meddeler selskaberne. Det nye setup skal give kunderne en bedre og mere sammenhængende oplevelse.

Stor vækst tvinger Lessor til domicilskifte

Softwareselskabet Lessor flytter ind i samme bygning som HP i jagten på mere plads efter stor vækst. Bemandingen er steget med 40 pct. på to år. Samtidig skærpes konkurrencen i markedet for lønsoftware.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger