ITWatch

Branchesoftware

Dansk softwarehus køber op i USA

Danske Elearningforce har overtaget et amerikanske selskab. Opkøbet skal sætte fart under væksten, hvor softwareselskabet vil tredoble omsætningen i Nordamerika i løbet af de næste to år.

Hvad betyder Googles dødsstød til cookies egentlig?

Google er ved at smide tredjepartscookies på porten. Ifølge flere fagfolk kan det få vidtrækkende konsekvenser for det digitale annoncemarkeds økosystem – og styrke den amerikanske techgigants position i samme ombæring.

Queue-it-medstifter: "Ville vi give overskud, kunne vi bare gøre det"

Queue-it har en meget anderledes strategi end mange andre tech-startups. Selskabet drives på tiende år af de oprindelige stiftere og investorer uden fremmed kapital, og det gør selskabet til en lidt langsommere vækst-virksomhed. Alle investeringer hentes fra driften og sender selskabet ud med det ene underskud efter det andet.

Facebook lukker danske debattørers profiler

Efter at have delt et opslag, der omtaler en højreorienteret aktivist, har Facebook lukket profilerne for formand for Trykkefrihedsselskabet, Aia Fog, og debattør Lars Hedegaard. Facebook forklarer, at det kun sker "i meget grelle tilfælde".

Karnov investerer i tech-startup

Forlagskoncernen Karnov, der især er kendt for at udgive domssamlinger og lærebøger om jura, køber sig ind i tech-selskab. Det skal styrke selskabets position i markedet for juridisk information.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger