ITWatch

Branchesoftware

Topchefens plan: Vi er tilbage på kontoret i juni

Simcorps topchef Klaus Holse har lagt en plan. Han regner med, at mange af selskabets 2000 ansatte er tilbage på kontoret i juni, og at verden er "normal" efter sommer. Han er klar til at rette i planen løbende, understreger han. Men uden en plan har man intet, lyder konklusionen.

Total opbremsning for it-branchen på grund af coronakrisen

Der er tale om en katastrofe. Sådan vurderer DI Digital de første nye tal, der viser, hvordan coronakrisen vil ramme den danske tele- og it-branche. På tre uger er alt vendt fra buldrende fremgang til kollaps. Fyringer kan komme på tale, lyder vurderingen.

EG vil opbygge en ny division efter opkøb

Byggebranchen ligger klar til at blive erobret som nyt marked, mener EG, der vil bruge nyt norsk opkøb til en skandinavisk satsning. Og så glæder EG-topchef sig over, at hans ejere står klar til opkøb midt i en stor global krise.

EG i nyt opkøb

Midt i krisen har EG sat underskriften på endnu et opkøb, der skal bane vejen for en ny satsning for selskabet. Opkøbet sker i Norge, men får betydning for hele EG's samlede forretning.

Corona-krisen kan blive et syvmileskridt for dele af it-branchen

Står du på vindersiden i it-branchen, kan corona-krisen betyde et syvmileskridt for din virksomhed. Sådan lyder vurderingen fra analytiker. Det, at millioner lige nu er tvunget på hjemmearbejde, tvinger brugen af digitale løsninger igennem, der ellers ville tage lang tid at indføre.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger