ITWatch

Branchesoftware

Sigma Estimates sætter navn på ny topchef

Sigma Estimates henter ny direktør med erfaring fra IBM og Oracle. Han skal indfri selskabets vækststrategi. Medstifter Magnus Therkildsen træder et skridt tilbage og bliver teknisk direktør.

Oracle står til kursklø i ellers positiv start

Oracles prognose om faldende salgsvækst i de cloudbaserede produkter kan signalere, at selskabet har svært ved at flytte salget fra de traditionelle software-produkter til de nyere cloudbaserede løsning

Ny Visma-direktør i Danmark skal tegne de store linjer

34-årige Mads Rebsdorf overtager tøjlerne i Vismas danske SMB-division og dermed E-conomic- og Software-forretningerne. Opgaven er ikke at gøre selskaberne til én forretning, men at styrke dem som ét hele på tværs af produkter og teknologier.

Agillic overtegnet i børsintroduktion

Det danske it-selskab Agillic, som tilbyder digitale salgskampagner til virksomheder, blev overtegnet ved selskabets børsintroduktion på minibørsen Nasdaq First North.

Softwarehus hæver bundlinjen med 160 procent

Et softwarehus, der primært udvikler løsninger til e-handel, har formået at løfte bundlinjen markant. Selskabet peger selv på, at deres platform til e-commerce er blevet en af de mest udbredte.

Kanonvækst efter fusionsår i it-selskab

2017 har budt på enorm vækst for Herningbaseret it-selskab, efter kapitalfond har overtaget virksomheden. Overskuddet boomer, og man venter tre gange så mange ansatte på bare to år.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger