ITWatch

Branchesoftware

Klumme: Tre nye spilleregler for danske virksomheder i 2019

De danske virksomheder, der opnår størst succes i løbet af 2019, vil være dem, som hurtigst formår at omstille sig til de nye spilleregler, som digitale forretningsmodeller og nye krav til bæredygtighed bringer med sig, skriver HP Danmarks adm. direktør i denne klumme.

Sundhedsplatformen ser ud til at overleve udspil på kort sigt

Regeringens forslag om at koordinere sundheds-it på nationalt plan vil næppe resultere i skrotning af Sundhedsplatformen på den korte bane. "Jeg ser ikke for mig, at man lige fra den ene dag til den anden skrotter Sundhedsplatformen," lyder det fra V-politiker.

Internationalt forskningsprojekt sætter udskældt it-system under lup

Et nyt forskningsprojekt støttet af Nordisk Ministerråd skal kigge nærmere på digitalisering ved domstolene i de nordiske lande og Baltikum. Det betyder også en kortlægning af processen omkring det kritiserede it-system Minretssag.dk, lyder det fra forskningsleder på Syddansk Universitet.

Projekt vil støtte kvinder i legaltech

Et nyt internationalt initiativ vil hjælpe kvinder, der arbejder med legaltech. Kvinder er ideelt klædt på til at lede bevægelsen af juridisk innovation, lyder det fra personerne bag initiativet.

Lessor-direktør er lun på opkøb

Lessor skal have opbygget sin teknologiplatform, inden selskabet vil ekspandere til flere nye markeder, fastslår adm. direktør Peter Colsted. Han peger på, at et nyt opkøb sandsynligvis vil blive i Tyskland.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger