ITWatch

KMD vil forudsige fremtidens pædagogbehov med data

Ved hjælp af informationer om befolkningssammensætning og vækst vil KMD hjælpe kommuner til at forudsige eksempelvis, hvor mange pædagoger og skolelærere der bliver brug for flere år ud i fremtiden.

Foto: PR/KMD

Tal, statistik og kompetencer fra KMD skal hjælpe det offentlige med at forudse fremtidens behov ved at kigge på datidens data. Det kan blandt andet sikre korrekte antal pædagoger eller dagplejere, lyder det.

"Man kan lave nogle proaktive prognoser, som viser, at vi om tre år står og mangler eller har alt for mange pædagoger eller dagplejere. Så står man som kommune ikke og tænker 'hey, der er ikke nogen, der bruger vores dagplejer eller skoler,'" siger Jeppe Svendsen, produktmarkedschef hos KMD's kommunale enhed for business intelligence.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs