ITWatch

Amazon rygtes at afskedige 10.000 medarbejdere

Amazon kan være på vej med en større fyringsrunde, der inkluderer afskedigelser af op til 10.000 medarbejdere, skriver New York Times.

Foto: BRENDAN MCDERMID/REUTERS / X90143

Den amerikanske e-handelsgigant Amazon rygtes at planlægge en fyringsrunde, der skal skære omkring 10.000 arbejdspladser.

Det skriver New York Times med henvisning til personer med kendskab til sagen.

Reduktionen på 10.000 medarbejdere svarer til cirka 3 pct. af selskabets fastansatte medarbejdere og mindre end 1 pct. af den samlede arbejdsstyrke på mere end 1,5 mio. medarbejdere - mestendels timelønnede medarbejdere.

Nedskæringerne kan ifølge kilderne blive annonceret allerede i denne uge, og de vil især påvirke stillinger inden for administration og teknologi.

Nedskæringerne vil fokusere på Amazons enhedsorganisation, herunder stemmeassistenten Alexa, såvel som på dens detailafdeling og i personaleafdelingen, siger kilderne.

Slut med de gyldne tider? Tech-aktiernes kursklø er måske blot begyndelsen

Amazon i laveste niveau siden 2020 efter fem røde på stribe

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs