ITWatch

Twitter gør det muligt at skrive lange tekster

Midt i opkøbsforhandlingerne med Elon Musk, offentliggør Twitter nu, at udvalgte brugere får mulighed for at skrive lange tekster samt inkludere billeder og video.

Foto: Dado Ruvic/REUTERS / X02714

Hidtil har brugere af det sociale medie Twitter skullet begrænse sig til 280 tegn i et opslag, hvilket i forvejen var en fordobling af de oprindeligt blot 140 tegn.

Men nu bliver det for udvalgte brugere med skrivekløe muligt at lave opslag på helt op til 2.500 ord med funktionen Twitter Notat.

Funktionen kan i første omgang tilgås brugere i Canada, USA, Ghana og Storbritannien. Det skriver Berlingske.

”Siden selskabets tidligste dage har skribenter været afhængige af Twitter for at dele deres arbejde, blive bemærket, blive læst, skabe samtale – alt andet en egentlig skrivning. Med Notater er målet at lægge den manglende brik ind,” hedder det i en melding fra Twitter, ifølge Berlingske.

Netop udviklingen af Twitter er en del af baggrunden for, at Tesla-stifter Elon Musk har annonceret, at han vil opkøbe selskabet, som han i april bød 44 mia. dollar for. Tilbuddet blev accepteret af bestyrelsen, men siden har Elon Musk trukket i land. Han venter blandt andet afklaring på, hvor mange af Twitters brugere, der er falske.

Twitter havde ved udgangen af marts i år, som er det senest offentliggjorte tal, 229 millioner dagligt indloggede brugere, heraf de 39,6 millioner i hjemlandet USA.

Elon Musk: Enkelte uforløste problematikker omkring opkøb af Twitter

Twitter: Musk vil fyre medarbejdere og tillade ”vilde” tweets

Mere fra ITWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Kiloo viser igen ustadigt regnskab

Den danske spiludvikler Kiloo har gennem de seneste år fremvist svingende bruttofortjeneste. I 2021 er der med afskrivninger et stort fald på bundlinjen, der dog stadig er i plus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs