ITWatch

Microsoft vil hive kunder over fra Salesforce med nyt værktøj

Der bliver kamp på CRM-banen, når Microsoft vil forsøge at stjæle kunder over fra Salesforce med nyt værktøj, der skal forbinde Office-pakken med eksterne CRM-systemer.

Microsofts marketingdirektør, Judson Althoff. | Foto: Microsoft / PR

Microsoft tager kampen op mod Salesforce og udvikler nyt værktøj, der gør det muligt at synkronisere informationer fra Office-pakken med tredjeparts CRM-systemer.

Det skriver erhvervsmediet Bloomberg.

Værktøjet Viva Sales, der vil være tilgængeligt som preview allerede i juli måned, gør det muligt at synkronisere oplysninger fra Outlooks adressebog og kalender samt informationer fra Teams med eksisterende CRM-systemer.

Viva Sales bruger desuden kunstig intelligens til at scanne samtaler og andre interaktioner med kunder for at identificere hvilke marketingtiltag, der fungerer bedst. En salgsmedarbejder kan på baggrund af informationerne få feedback fra systemet med henblik på at blive en bedre sælger.

Ifølge Bloomberg er værktøjet et våben i en kamp mod Salesforce, som Microsoft i to årtier har forsøgt at bekæmpe.

”Virksomheder prøver virkelig hårdt på at have fokus på medarbejdernes produktivitet og trivsel på samme tid, og vi føler, at dette værktøj hjælper med at gøre sælgeres liv mere effektivt og mere behageligt,” udtaler Microsofts marketingdirektør, Judson Althoff, til Bloomberg.

Er LaMDA, en kunstig intelligens fra Google, blevet selvbevidst?

Dansk Erhverv: Danskerne bør eje egne data

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs