ITWatch

Techkommission udvider bemandingen

Djøfs TechDK Kommission opruster med 13 nye medlemmer og ny analytisk næstformand i skikkelse af kommunikations- og analysechef i Digitalt Ansvar.

Erhvervskvinden Stine Bosse har siden etableringen af Djøfs TechDK Kommission stået i spidsen som formand for arbejdet. | Foto: Emma Sejersen/Ritzau Scanpix

Arbejdet i Djøfs techkommission, som siden 2019 har set nærmere på udfordringerne i forbindelse med teknologisk udvikling og sociale medier, får tilført nye kræfter til arbejdet med 13 nye medlemmer og en ny analytisk næstformand i Digitalt Ansvar, Ask Hesby Krogh. Det skriver Altinget på baggrund af en pressemeddelelse fra Djøf.

Nu består Djøfs TechDK Kommission af 27 forskere, erhvervsfolk og debattører, hvor Ask Hesby Krogh skal lede arbejdet med anbefalinger til, hvordan politikere kan regulere og udvikle teknologien. Ifølge formand Stine Bosse er den første opgave for det nye hold at rådgive og gå ind i debatten om regeringens 35 forslag til bl.a. at regulere sociale medier og techselskaber, som blev præsenteret i august.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Storbritannien ser fald i fintech-investeringer

Efter et årti med massive investeringer i fintech-startups vender investorerne sig nu mod mere sikre investeringer, antyder ny analyse. Færre penge bliver rejst i tidligere runder, mens antallet af nystiftede fintech-selskaber daler, viser analysen.

Fibia ruller ind i Vordingborg

Internetudbyderen har et mål om at tilbyde internet til andelshaverne i de to virksomheder, der ejer Fibia, inden udgangen af 2023. Nu graver de kabler ned i Vordingborg.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs