ITWatch

Medie: Facebook vil lave egen kryptovaluta

Få dage efter Facebooks udmelding om, at man vil undersøge, hvordan blockchain bedst kan udnyttes, skriver Cheddar, at selskabet vil lancere kryptovaluta.

Foto: /ritzau/Scanpix/Bax Lindhardt

Facebook går med tanker om at lancere sin egen kryptovaluta, som det sociale medies milliarder af brugere rundt omkring i verden vil kunne anvende til at gennemføre betalinger med.

Det fortæller unavngivne kilder til netmediet Cheddar, der er kendt som internettets CNBC.

"De er meget seriøse omkring det, siger en af kilderne, som ikke vil have sit navn frem, da planerne ikke officielt er meldt ud."

Facebook har dog i sidste uge fortalt omverdenen, at direktøren med ansvar for selskabets Messenger app, David Marcus, skal stå i spidsen for et nyt hold, de skal "undersøge hvordan man bedst kan udnytte blockchain hos Facebook". Holdet betår af seks medarbejdere.

David Marcus har tidligere været chef for Paypal, så han kender en del til området for betalingssystemer.

Ifølge Cheddar har Facebook kigget på ideen i godt og vel et år.

Cheddar producerer dagligt et totimers tv-show ved markedets lukning i USA. Showet sendes dog ikke på almindeligt analogt tv, men transmitteres alene over internettet.

ritzau/FINANS

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs