ITWatch

Big Data

Klumme: Data-analystiske færdigheder er kritiske for konkurrencefordelen

Virksomheder der kan sikre, at beslutninger træffes baseret på fakta og pålidelige data frem for mavefornemmelse har en værdifuld konkurrencefordel. Ikke kun analyseafdelingen, men hele organisationen skal have en analysedrevet tilgang, så viden og ressourcer ikke går til spilde, skriver Patric Hellgren fra SAS Institute i denne klumme.

Nye Google Analytics-regler gør danske annoncører usikre

Sidste måned blev Google Analytics-værktøjet gjort ulovligt at bruge i sin rene form. Danske annoncører skal derfor vinke farvel til en trofast hjælper på deres marketingkanaler. Ifølge mediebureauer er kunderne tøvende, og flere overvejer at løbe risikoen og beholde værktøjet. Det er ifølge Datatilsynet en rigtig dårlig ide.

DI: "Bidens dekret er et vigtigt skridt"

Den amerikanske præsident, Joe Biden, underskrev forleden et dekret, der begrænser adgangen til EU-persondata for amerikanske efterretningstjenester. Vigtigt skridt, mener DI Digital.

Digital andelsbevægelse skærper sit fokus i Danmark

Efter at være blevet lanceret herhjemme tidligere på året, skærper selskabet Polypoly nu sit fokus i Danmark. Tjenesten, der både har karakter af aktivisme, forening og forretning, har blandt andet stillet skarpt på bankerne.

1 - 25 af 905

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs