ITWatch

Big Data

Vestager retter igen fokus på Google

EU-Kommissionen er igang med en undersøgelse af Googles indsamling af data. Over de seneste to år har EU pålagt selskabet bag Google bøder for knap 60 mia. kr.

Tiktok vil ryste kinesisk image af sig

Det er ikke den nemmeste tid at være et kinesisk selskab på det amerikanske marked, og derfor vil det sociale medie Tik Tok gøre en indsats for at ryste sit image som kinesisk virksomhed af sig.

Google: Indsamler sundhedsdata på millioner af amerikanere

Apple og Samsung skal udfordres på markedet for wearables med fokus på sundhed, og med et samarbejde med et af USA's største sundhedssystemer, som giver adgang til sundhedsdata på millioner af amerikanere, er Google klar til at udfordre konkurrenterne.

Youtube og Facebook vil holde whistleblowers identitet skjult

De to store sociale medier vil ikke lade brugere dele navnet på den whistleblower, som angiveligt har afsløret Donald Trumps forsøg på at presse Ukraines præsident til at hjælpe sig i valgkampen. Derfor vil medierne slette opslag og videoer, hvor navnet nævnes, skriver Finans.

DI og ITB: Tech-industrien kommer under klimapres

Danske it-virksomheder skal kunne stå på mål for, hvad de selv gør for at forbedre deres eget aftryk på klimaet, mener DI. IT-Branchen ser klima som en dagsorden, tech-industrien skal være med på.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger