ITWatch

Big Data

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Rusland i dataslagsmål med Google og Apple

Blandt andet Google og Apple risikerer bøder, efter Rusland har åbnet en sag mod syv teknologivirksomheder, som russerne mener har brudt loven ved ikke at sikre, persondata på russere gemmes på databaser, der fysisk befinder sig i Rusland.

Efter salg til kapitalfond: Nu skal forretningen tidobles

Softwareselskabet Timextender blev fornylig solgt til kapitalfond for stort trecifret millionbeløb efter i årevis at have leveret underskud på underskud. Nu skal omsætningen øges med raketfart, lyder det fra stifter og direktør Heine Krog Iversen, der reinvesterer i selskabet efter salget.

Pensionsfond angriber Musks opkøb

Tesla-grundlæggeren Elon Musks opkøb af Twitter risikerer at blive forsinket i op til tre år, hvis en pensionsfond vinder en retssag, der blev anlagt sidste uge.

1 - 25 af 833

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs