ITWatch

Robotvirksomhed kritiseres for at "tegne et for rosenrødt billede af virksomheden"

Scape Technologies udsendte sidst år op til et aktiesalg pressemeddelelse, der nu kritiseres for at vise et alt for positivt billede af virksomheden.

Foto: PR

Advokat og associeret professor ved CBS Caspar Rose retter en skarp kritik mod Scape Technologies for at tegne et alt for rosenrødt billede af virksomheden, da der sidste år blev udsendt en pressemeddelelse forud for et aktiesalg.

Det skriver Børsen.

I pressemeddelelsen fremgik det, at en række større bilfabrikanter fremstår som kunder til robotvirksomhedens produkter, mens de i regnskabet nævnes de store virksomheder blot som en reference. Samtidig er der i regnskabet kun en forsvindende lille omsætning, skriver avisen.

Derfor er der en uoverensstemmelse med, hvad man siger om virksomheden i pressemeddelelser, og hvad der fremgår af fondsbørsmeddelelserne, lyder kritikken, som direktør i Scape Technologies pure afviser.

"De finansielle resultater udestår, men derfor kan man godt være succesfuld som teknologivirksomhed," siger Søren Bøving til Børsen.

Robotselskab indgår coronaaftale

Scape Technologies udvider samarbejde med Universal Robots 

Mere fra ITWatch

Det "skræmmende" spionvåben Pegasus får Folketinget til at øge beskyttelsen

Fremmede magter har overvåget telefonerne hos toppolitikere og magtkritiske journalister ud over Europa. I Danmark advarer PET om, at ”visse politikere og embedsmænd er prioriterede mål” for aflytning, og Folketinget vil nu beskytte danske politikere mod et bestemt overvågningsprogram. Europa-Parlamentet er allerede gået i gang.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs