ITWatch

Shape Robotics: Coronakrisen ender med tredoblet omsætning

Selskabet, der producerer robotter til undervisningsbrug, kom ramponeret ud af 2020. Men nu venter stærk vækst forude – ikke kun for Shape, men for store dele af robotsektoren, spår selskabets direktør. Hastig digitalisering har skabt en ny markedsituation, siger han.

Foto: Shape Robotics/PR

Når skolerne er lukket over det meste af verden en stor del af året, er det ikke sjovt at være en virksomhed, der udvikler og sælger robotter til undervisningsbrug.

Men festen er ikke aflyst, blot udskudt, hos Shape Robotics. Her forventer CEO og stifter, David Johan Christensen, at tredoble omsætningen i år – dels fordi selskabet har mandet op på salgsindsatsen, men også fordi Shape Robotics har lagt sig behageligt til rette i den niche, som giganten Lego har skabt med sin serie, Lego Mindstorms.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs