ITWatch

Fynsk robotselskab åbner kontorer i Asien og USA

Robotvirksomheden Mobile Industrial Robots satser på international vækst og skal samtidig hente 100 medarbejdere mere til det danske hovedkontor inden for de næste 10 måneder.

Foto: Mobile Industrial Robots/PR

Den fynske robotvirksomhed Mobile Industrial Robots, Mir, har godt gang i det internationale salg og åbner derfor kontorer i både Asien og USA.

Det skriver Fyens.dk.

"Vi har i dag 154 forhandlere på verdensplan, vi åbner kontorer i Kina, Japan og Chicago, og lokalt skal vi ansætte yderligere 100 mand i løbet af de næste 10 måneder. For os handler det om at vinde markedsandele internationalt og sikre, at vi har medarbejderbasen på plads lokalt til at bygge den vækst på," siger Thomas Visti, adm. direktør i Mobile Industrial Robots, til Fyens.dk.

Det er særligt i salgsorganisationen, at der skal flere mand ombord. Direktøren forventer således, at salgsafdelingen vil stige fra 35 til 85 medarbejdere. Virksomheden har i alt i dag omkring 125 ansatte i Odense.

Mobile Industrial Robots, som er ejet af amerikanske Teradyne, kunne i første halvdel af 2018 fremvise en vækst på 130 pct. Virksomheden har tidligere meldt ud, at målet for 2018 var en vækst på minimum 100 pct.

MiR-investor køber sig ind i endnu en robotvirksomhed 

Dansk robotvirksomhed udvider til dobbelt størrelse 

Tech-virksomheder er mest populære ved virksomhedsopkøb

Mobile Industrial Robots har mere end fordoblet toplinjen 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs