ITWatch

Fynsk robotvirksomhed tredobler omsætningen og sigter mod kraftig vækst

Omsætningen voksede til 75 mio. kr. i år, men allerede til næste år skal den mere end fordobles til 200 mio. kr., lyder målet hos en af landets fremadstormende robotvirksomheder.

Mirs stifter, Niels Jul Jacobsen, kan glæde sig over solid vækst i robotselskabet. | Foto: PR/Mir

Den fynske robotvirksomhed Mir med hovedsæde i Odense har nået et af de helt centrale pejlemærker for 2017. Med en omsætning på 75 mio. kr. har virksomheden indfriet målet om at tredoble omsætningen og varsler nu, at man næste år skal fortsætte de høje vækstrater med en estimeret omsætning på 200 mio. kr.

"Det handler naturligvis om at læse markedet og analysere på udviklingen, og vi så nogle positive tendenser i 2016. Men vi sigtede meget højt, og også højere end vi vidste, om vi kunne ramme. Det handlede for os om at lave en skarp plan, som kunne sikre, at vi kunne eksekvere i både udvikling, produktion og salg," siger adm. direktør i Mir, Thomas Visti, i en pressemeddelelse og fortsætter:

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Stifter sælger livsværk til One.com

Stifter af Simplesite, Morten Elk, har sammen med den øvrige ejerkreds solgt virksomheden, som han har opbygget gennem 20 år. Køber er det kapitalfondsejede svenske One.com.

Professorer opfordrer Nets til at sælge MitID-forretning til danske købere

Nets bør sælge NemID og MitID til danske operatører, fordi der er tale om kritisk infrastruktur, lyder det fra to professorer, efter at området for digitale signaturer har fået et til-salg-skilt på hos betalingsselskabet. Digitaliseringsstyrelsen understreger, at en mulig køber skal have geografisk placering i Danmark.

IDC: Krisen udløser et skifte i it-branchen

Fremtiden byder på stort fokus på at reducere omkostninger fremfor at frembringe innovative løsninger til danske virksomheder. Det spår IDC Nordic i et it-marked, der i stigende grad rammes af høje renter og høje energipriser. De it-selskaber, der har glemt at omstille sig, bliver ramt, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs