ITWatch

Automation

Iværksætterformand: Vi taber kampen om talenterne

Tommy Andersen, den nye formand for regeringens iværksætterpanel, advarer politikerne om, at mange opstartsvirksomheder i dag taber kampen om de udenlandske talenter til konkurrenter i London, Stockholm og Silicon Valley. Derfor skal der gøres noget.

Ny fynsk robotvirksomhed på vej

Stifteren af den største danske robotsucces står bag nyt fusionsselskab, der igen får Vækstfonden som investor. Det skriver Børsen.

Dansker vinder Nobelprisen i robotter

Robotverdens svar på Nobelprisen går til en dansker, som både har haft stor betydning for udviklingen af den navnkundige 'fynske robotklynge', men også bidrager med banebrydende teknologi i en verden defineret af samspillet mellem robot og menneske.

Robotudviklere klar til lancering på milliardmarked

Efter ni måneder med udvikling, test og patentering er en fynsk robotudvikler klar til at gå ud i markedet. Samtidig har selskabet indgået en partnerskabsaftale med den store robotproducent Universal Robots.

Virksomheder jagter it-studerende ved eksamenstid

Der er rift om de største talenter inden for it-fagene, og virksomheder forsøger i høj grad at rekruttere især de ældre studerende på de afsluttende år af uddannelsen. Men de studerende har klare krav til kommende arbejdsgivere.

Amazon: Stemmestyring står over for snarligt gennembrud

Hos Amazon forventer man, at stemmestyring inden for få år bliver det dominerende interface mellem mennesker og computere - og med den høje grad af udenlandsk eksport bør danske virksomheder tage teknologien seriøst, lyder det.

EU kårer igen Danmark som det mest digitale land

Danmark kan stadig bryste sig af at være mest digitaliseret blandt medlemslandene i EU, viser en ny rapport. Erhvervsminister Brian Mikkelsen understreger, at det er ambitionen at fortsætte den digitale udvikling.

Per Kogut: Danmark skal være førende på nye teknologier

Som et af de mest digitaliserede samfund har formanden for det nye initiativ, der har fået navnet Digital Hub Denmark, ambitioner om at løfte virskomhedernes brug af teknologier som Big Data, kunstig intelligens og Internet of Things.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger