ITWatch

Robotter

Shape Robotics indgår aftale med rumænsk it-gigant

En tre-årig aftale med Rumæniens største it- og elektronikforhandler betyder, at Shape Robotics får eneret på at levere flere uddannelsesteknologier, herunder robotter, 3D printere, VR‐briller samt software til sprog‐ og fysiklaboratorier.

Scape får ny bestyrelsesformand

Robotvirksomheden Scape Technologies får rutinerede kræfter på formandsposten med valget af Jesper Bach, der er dirketør i TriVision.

Ny direktør til robotselskab fundet efter midlertidig løsning

Producenten af selvkørende markrobotter Agrointelli får ny adm. direktør, efter stifteren Ole Green gik af som topchef sidste år og efterlod en konstitueret direktør på posten. Den nye topchef skal styrke selskabets kommercielle strategi, fortæller formand.

Shapes storsats i Rumænien kan komme i klemme i Ukrainekrig

Rumænien udgør et centralt marked for robot-selskabet Shape Robotics, men det er også det første Nato-land man møder fra Ukraine. Nu følger selskabet krigen tæt og Ukraine var faktisk på listen over mulige kunder, siger selskabets nye direktør.

Shape Robotics skifter topchef

Robot-selskabet Shape Robotics gennemfører en ledelsesrokade i toppen af selskabet, hvor finansdirektøren overtager topchefposten og sender stifter et skridt ned. (Opdateret)

1 - 25 af 551

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs