Endnu en Twitter-direktør melder sin afsked

Informationssikkerhedschefen hos Twitter har opsagt sin stilling hos det sociale medie. Opsigelsen kommer i kølvandet på, at flere direktører er trådt tilbage, efter Tesla-topchef Elon Musk har overtaget mediet.
Foto: Brendan Mcdermid/Reuters/Ritzau Scanpix
Foto: Brendan Mcdermid/Reuters/Ritzau Scanpix
af marketwire

Masseudvandringen i Twitter fortsætter torsdag, hvor det sociale medies informationssikkerhedschef har valgt at opsige sin stilling, efter at privatlivsdirektøren og direktøren for compliance onsdag forlod selskabet.

Det skriver Bloomberg News.

Lea Kissner, der er tidligere direktør for informationssikkerhed i Twitter, beretter torsdag i et tweet om sin opsigelse.

”Jeg har taget den svære beslutning at forlade Twitter,” skriver Lea Kissner i et tweet.

”Jeg har haft muligheden for at arbejde med fantastiske mennesker, og jeg er så stolt af privatlivs-, sikkerheds- og it-afdelingerne og det arbejde, vi har udrettet,” fortsætter den nu forhenværende direktør.

Onsdag opsagde tidligere privatlivsdirektør Damien Kieran og compliance-direktør Marianne Fogarty deres stillinger.

Opsigelserne følger Tesla-topchef Elon Musks overtagelse af det sociale medie. Sidste uge meddelte den nye ejer massefyringer i selskabet og offentliggjorde desuden, at brugere på Twitter i fremtiden skal betale 8 dollar om måneden, hvis de vil have det blå flueben ud for deres brugernavn, der verificerer deres identitet.

Sideløbende er Twitter kommet under lup hos Den Føderale Handelskommission, FTC, efter at en whistleblower i juli meddelte om store brud på datasikkerhedsloven. FTC ser ifølge Bloomberg News på den seneste udvikling med ”dyb bekymring”.

Fyringsrunde i Twitter skaber bekymring om øget misinformation

Twitter-direktører får gyldne håndtryk på knap en milliard kroner

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også