ITWatch

Mapspeople får ny topchef

I et planlagt generationsskifte træder Michael Gram tilbage som adm. direktør.

Foto: Capgemini/PR

Michael Gram træder tilbage som adm. direktør i Mapspeople i et planlagt generationsskifte og overlader posten til Morten Brøgger, der fra starten af november vil være at finde i chefstolen.

Det skriver Mapspeople i en pressemeddelelse.

Den nye direktør har en fortid som adm. direktør i en række SaaS virksomheder, hvor han bl.a. har været med til at skalere den sikre kommunikationsplatform Wire internationalt. Han har derudover været adm. direktør for Huddle og for MACH.

”Det er en stor ære at overtage ledelsen af Mapspeople efter Michael Gram, der har sat et markant aftryk på branchen. Mapspeople ser ind i en meget spændende fremtid, som jeg glæder mig til at blive en del af. Mange globale virksomheder har allerede set stor værdi i MapsIndoors, som gør navigation i komplekse bygninger nem og ligetil. Sammen med medarbejderne skal jeg sikre, at vi udvikler vores SaaS-løsninger og ekspanderer salget gennem vores internationale partnerkanaler” siger Morten Brøgger om det kommende skifte.

Den afgående Mapspeople-direktør, der også er stifter af virksomheden, har trods udskiftningen ikke planer om at give slip på sit livsværk, og han indtræder nu i bestyrelsen.

”Rejsen med Mapspeople har været fyldt med kvantespring, som har fulgt udviklingen i mobile enheder, cloud-teknologi og digital mapping. Det har betydet, at Mapspeople har tiltrukket kompetencer og medarbejdere fra hele verden,” siger Michael Gram og fortsætter:

”Sammen har vi på kort tid opbygget en fantastisk virksomhed, som er anerkendt og førende inden for sit felt. Mapspeople vokser internationalt, og med en veldrevet og sund kerneforretning er vi godt rustet til den vækstrejse, vi befinder os i. Det er naturligvis ikke let at slippe roret, men med Morten Brøgger på holdet sammen med de eksisterende medarbejdere, er det den helt rigtige og fremsynede løsning.”

Lunar ville nå en million kunder i år - nu er det skubbet til siden

Digital Leads får millioner

Topchef stopper hos Nets

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs