ITWatch

Login-problemer lagde e-Boks ned i otte timer

Det er torsdag aften igen muligt at logge på Danmarks digitale postkasse efter et nedbrud.

Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix

Det skulle igen være muligt at logge på e-Boks efter et længerevarende nedbrud. Det oplyser tjenesten torsdag aften.

”Der kan forekomme noget ustabilitet, men det ser ud, som om vi er på vej op igen både på web og app,” siger kommunikationschef i e-Boks Susanne Søndahl Wolff kort efter klokken 20.

E-Boks blev ramt af et nedbrud ved 12-tiden på grund af problemer med at logge ind.

”Der har været en opdatering, og i den forbindelse er der opstået en fejl, som gør, at brugerne ikke kan logge ind på e-Boks,” siger kommunikationschef i e-Boks Susanne Søndahl Wolff.

Onsdag var der også problemer med at tilgå Digital Post hos mit.dk, e-Boks og øvrige platforme. Det problem var løst onsdag eftermiddag af Digitaliseringsstyrelsen, skrev ITWatch onsdag.

- Udfordringen på e-Boks var afledt af en ændring i Digital Post-løsningen i forbindelse med en planlagt opgradering onsdag aften, oplyser Digitaliseringsstyrelsen.

E-Boks er en platform til digital post mellem private, virksomheder og myndigheder. Tjenesten betjener 5,8 millioner brugere i Danmark og involverer både private brugere og virksomhedsbrugere.

E-boks: ingen tidshorisont for løsning af nedbrud

E-boks oplever driftsforstyrrelser

Cynthia Koetsier-Beerten

Mere fra ITWatch

Russisk svar på Google vil ud af landet

Internationale sanktioner har fået selskabet bag søgemaskinen Yandex til at ville trække sine forretninger ud af Rusland. Det er dog umiddelbart nemmere sagt end gjort.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs