ITWatch

Simcorp-kursmål sænkes til 485 kr. fra 515 kr.

Finanssoftwareselskabet leverede en negativ salgsvækst på 2,3 pct. i andet kvartal til 116 mio. euro.

Foto: Stine Bidstrup/ERH

Simcorp får sænkes sit kursmål af Carnegie til 485 kr. fra 515 kr., efter at tallene for andet kvartal skuffede markant i forhold til konsensus.

Det fremgår af data fra Bloomberg.

Anbefalingen ”hold” bliver i samme ombæring gentaget.

I første halvår præsterede Simcorp en EBIT-margin på 9,4 pct. - og det er langt fra midtpunktet af forventningerne til hele året på 24,5 pct.

Finanssoftwareselskabet leverede en negativ salgsvækst på 2,3 pct. i andet kvartal til 116 mio. euro, hvor analytikerkonsensus lød på 125,4 mio. euro.

Driftsindtjeningen målt på EBIT skuffede også ved at dykke til 6,2 mio. euro fra 30 mio. euro, hvor der kun var ventet et fald til 24,8 mio. euro.

Simcorp-aktien faldt fredag med 8,7 pct. til 508 kr.

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Google skal betale millionbøde for at vildlede brugere om indsamling af data

It-leverandør stopper brugen af offentlig løsning efter kritik fra Datatilsynet

Mere fra ITWatch

Organisation øger presset på tidligere KMD-chef i propaganda-sag

Journalistorganisationen Reportere Uden Grænser (RSF) kalder nu på de franske myndigheder for at beordre, at Eutelsat, der har den tidligere KMD-boss Eva Berneke som topchef, skal stoppe med at videresende tre russiske propagandakanaler, som virksomheden har modtaget kritik for i den seneste tid.

Milliarddistributør henter bedste resultat i 30 år

En vellykket ekspansion i Norden betyder, at en af landets største distributører henter sit bedste afkast nogensinde. Særligt det svenske marked trækker en betydelig bedre indtjening hjem til selskabet sammenlignet med den danske indtjening. ”Der er altid en krig på priserne her i landet, sådan er det,” siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs