ITWatch

C2IT har held med at rekruttere it-medarbejdere

Det er ikke så svært at rekruttere it-folk, som vi havde ventet. Det er meldingen fra Carsten Sixhøi fra C2IT. It-koncernen har rekrutteret 25 nye medarbejdere siden sommer.

Carsten Sixhøi, administrerende direktør i C2IT. | Foto: PR

Vi har svært ved at finde nye folk.

Sådan har det længe lydt i it-branchen og samfundet generelt, men måske er det ved at vende? I C2IT-Group, der består af selskaber som C2IT, IT-Kartellet, People-IT, C2IT Digital og C2IT Greenhouse, har man held med at rekruttere medarbejdere.

Hvordan ser rekrutteringen ud i 2023?

”Det ser meget bedre ud end ventet. Her efter sommer har vi fået 25 ind, der er helt nye. Det er en vækst på 25 procent på et år, og det havde vi ikke kunnet for et år siden. Hvis vi dengang kunne skaffe en om måneden, var vi glade,” siger Carsten Sixhøi, administrerende direktør i C2IT.

Hvor kommer de fra?

”De kommer fra vores kunder og fra vores konkurrenter. Kunder, fordi det er freelancere, der søger et fast job. De vil gerne ind og have et fast job. Men vi kan også tiltrække folk fra andre it-selskaber,” siger Carsten Sixhøi.

Det med freelancere - er det den gamle med, at når der er krise, vil de gerne have et fast arbejde?

”Ja, det er det nok. Der er en bevægelse i markedet. Der er også freelancere, der er ledige. Og kan de se, at de ikke ved, hvad de skal lave næste måned, melder lysten sig hos nogen til at finde et fast job.”

”Samtidig kan vi se, at de kunder, vi har, der søger freelancere, har lettere ved at få folk. Jeg ved ikke, om det kun er os, der ser vendingen, eller om det gælder hele branchen,” siger Carsten Sixhøi.

C2ITs konsulenthus skal slås med de store

C2IT jagter en halv mia. i omsætning og det skal gå stærkt

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs