ITWatch

Her er medlemmerne af regeringens Digitaliseringråd

Der er blandt andet en tidligere - blå - minister med i regeringens digitaliseringsråd, som er meldt ud i dag. Dertil en række kendte profiler.

Foto: Claus Bonnerup/claus bonnerup

Der er flere velkendte og flittigt brugte profiler fra den danske tech-industri i regeringens Digitaliseringsråd, der netop er meldt ud. tech-profilerne er Nana Bule, der adm. direktør for Microsoft Danmark. Hun bliver formand for rådet. Hun træder ind sammen med André Rogaczewski, adm. direktør, Netcompany.

De to er begge velkendte profiler når den danske tech-industri skal repræsenteres i råd og nævn, men dertil træder en anden profil ind, der i den grad også har præget debatten om fremtidens danske tech-industri, nemlig serieiværksætteren Tommy Ahlers, der har siddet i flere tidligere råd og er tidligere medlem af folketinget for venstre samt tidligere minister i Løkke-regeringen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Digital andelsbevægelse skærper sit fokus i Danmark

Efter at være blevet lanceret herhjemme tidligere på året, skærper selskabet Polypoly nu sit fokus i Danmark. Tjenesten, der både har karakter af aktivisme, forening og forretning, har blandt andet stillet skarpt på bankerne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs