ITWatch

Fintech-selskab henter bankdirektør

Fintech-selskabet Zenegy henter tung bankprofil ombord til selskabets topledelse.

Foto: PR

Fintech virksomheden Zenegy henter chef for betalingsløsninger og innovation hos Danske Bank. Det sker i form af Katrine Mitens, der bliver ny teknologi-direktør.

Katrine Mitens har været ansat i Danske Bank i 14 år og har bl.a. været ansvarlig for flere af bankens systemporteføljer til udlån. Zenegy stifter og adm. direktør Jes Tækker Stemann Brinch lægger er tilfreds med ansættelsen.

”Vi står foran lanceringen af vores finansielle platform og derved løfte Zenegy til næste niveau, og her kommer Katrines store ledelseserfaring i spil. Samtidig har hun den strategiske indsigt på tværs af segmenter og erfaring med strategiudvikling og implementering. Det er kompetencer vi har brug for, der hvor vi står lige nu. Og så har hun ikke mindst erfaring med Risk og Compliance,” siger Jes Tækker Stemann Brinch.

Katrine Mitens kalder hendes 14 år i Danske Bank et grundlag, der har ”givet hende fantastiske muligheder, udfordringer og spændende kolleger.”

”I mit hjerte er jeg entreprenør og jeg brænder for at skabe nyt og gøre en forskel. Jeg har altid haft en drøm om at starte noget op og være med til at realisere det. Og at arbejde med andre entreprenante personligheder som de to foundere Jacob Wandt og Jes Tækker Stemann Brinch er en kæmpe inspiration og motivation,” siger hun.

Tænkepauser hjælper Tim Wolff Jacobsen til at kunne træffe store beslutninger

Fintech henter ny kommerciel direktør hos ejer
Mere fra ITWatch

Digital andelsbevægelse skærper sit fokus i Danmark

Efter at være blevet lanceret herhjemme tidligere på året, skærper selskabet Polypoly nu sit fokus i Danmark. Tjenesten, der både har karakter af aktivisme, forening og forretning, har blandt andet stillet skarpt på bankerne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs