ITWatch

Salesforce-chef raser mod nedlukning af studiepladser

Salesforce-chef er stærkt utilfreds med, at der lukkes studiepladser på it-uddannelserne i et jobmarked med mangel på arbejdskraft.

Foto: Salesforce Danmark/PR

Det er helt galt, når man nu står overfor lukning af studiepladser indenfor it, skriver Jacques Soelberg, direktør for Salesforce Danmark i et debatindlæg i Børsen.

”Når Folketinget, endda i et bredt forlig, beslutter at reducere antallet af studiepladser ved at lukke engelsksprogede linjer inden for it, så negligerer de netop den udvikling, som både studerende og markedet efterspørger,” skriver hhan og kalder det et skridt tilbage.

”Således har IT-Universitetet i år haft en nedgang på otte pct. i optagelsestal sammenlignet med sidste år. Det skyldes imidlertid ikke for få ansøgere eller for lidt kapacitet – langtfra. Det skyldes den politiske beslutning om et begrænset optag,” skriver han.

Læs hele indlægget her.

Valtech køber hollandsk Saleforce-bureau

.Nets droppede måling af medarbejdere: Det var angstprovokerende

Mere fra ITWatch

Lunar afviser at være en forbrugslånsbank

Lunars køb af svensk udlånsvirksomhed har formegentlig været en væsentlig faktor i den toplinjefremgang, den digitale bank kunne fremvise ved halvåret, mener tidligere SEB-analytiker og nuværende finanskommentator hos Børsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs